STÖD KLUBBHUSBYGGET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AZALEA BK
P2013
Träning
 
Tid:ons 08 maj, 18:30 - 19:30
Plats:Azaleadalen vid beachvolleyboll planen
Samling:18:20, Azaleadalen vid beachvolleyboll planen
Aktivitetsinfo:Hej alla barn och föräldrar i Azalea P13!

Här kommer information om en ny aktivitet som vi erbjuder våra spelare: I maj ska vi nämligen starta med fysträningar!

Målet är att tillsammans arbeta för att öka vår uthållighet, snabbhet, styrka, balans och rörlighet och därigenom bli bättre rustade för vårt fotbollsspelande. Det ska vi göra genom olika typer av övningar: Vi ska jogga, spurta och jobba med belastning på olika sätt (kroppsvikt). Det blir också ett sätt att träffas och umgås ytterligare ett tillfälle i veckan och bygga vår laganda!

Vi ses onsdag 8, 15 och 29 maj kl. 18:30 på Azaleadalen (vid beachvolleybollplanerna) och håller på som längst till kl. 20:00. Kom med vanliga gympaskor och naturligtvis kläder efter väder. Vi kommer att träna utan boll.

Obs.: Fysträningarna är helt frivilliga men vi ledare vill ändå att ni i god tid svarar på kallelserna. Det är också viktigt att notera att det är våra ordinarie träningar (torsdagar och söndagar på Karl Johans plan) som är prioriterade. Att komma till en fysträning en onsdag är exempelvis inget giltigt skäl att hoppa över fotbollsträningen dagen efter.

Väl mött!

Ledarna i Azalea P13

<< Tillbaka

 
 
VÅR MEDLEMSAPP
 
VÅRA ARRANGEMANG
 
VÅRA RIKTLINJER
 
VÅRA SPONSORER
 
våra Samarbetspartners
 
sociala medier
 
KLUBBSHOP
 
Aktuell lokal tid i Majorna: